KALENTERI TULEVASTA

BitteinSaari on osa Soikkelin BITTEIN SAARET -verkostoa

TÄRKEITÄ TAPAHTUMIA 2024


- tietokirjani Eroottinen elokuva on ilmestynyt
- Savossa 3.-10.6. ja 18.-30.6.
- Muoniossa 27.7.-2.8.
- Helsingissä 13.8.


tiistai 22. elokuuta 2023

Toimi näin kun kohtaat hyytelösammalpuolueen


Tänä vuonna leuto keskusteluilmasto on tarjonnut hyytelösammalpuolueelle otolliset olosuhteet kasvaa. Havaintoja hyytelösammalpuolueeen haittapoliitikoista on ilmoitettu tähän mennessä 46. Määrä on tuplaantunut neljässä vuodessa.

Kulttuurinsuojeluyhdistyksen asiantuntijat neuvovat, että hyytelösammalpuolueen kantaa kannattaa rajoittaa yksinkertaisesti museoimalla sen esiintymiä.
– Jos sellainen on tarttunut nokkaan tai sähköpostin katiskaan, kehystä se ja vie se museoon tai galleriaan, ehdottaa asiantuntija. – Kulttuuriperinnön rikas humuspohja pysäyttää hyytelösammalpuolueen levittäytymisen.

Hyytelösammalpuolueeen museoiminen on tiettävästi ainoa keino, miten demokratiassa voidaan rajoittaa  populistisen populaation esiintymistä.

Hyytelösammalpuoluehavainnosta on syytä ilmoittaa asiantuntijoille. Kulttuurinsuojelun asiantuntija pitää erityisen tärkeänä, että ilmoitukseen liitettäisiin myös valokuva havainnosta:
– Puolue saatetaan sekoittaa muihin limamaisiin esiintymiin, kuten kristittyjen rykelmiin, jotka ovat hötön ympäröimiä. Siksi olisi tärkeää, että havainto-ilmoituksiin laitetaan myös kuva, jotta poliittiset asiantuntijat voivat varmistaa havainnot.


Hyytelösammalpuolueeen (Persunatella magnifica) vaikutuksesta suomalaiseen väestöön ei vielä tiedetä tarkasti. Tietoa omituisen limapuolueen vaikutuksista on odotettavissa seuraavan parin vuoden aikana. Asiantuntija kannustaa puhdistamaan kaikki ideologiset välineet, ettei tiedostamattaan levitä puoluetta uusiin väestöihin.

Kesävaalien jälkeen ja tunteiden viilennyttyä puhdistaminen on erityisen tarpeellista. Näihin aikoihin hyytelösammalpuolue alkaa muodostaa somemuotoja, joiden turvin sen paikalliset populaatiot selviävät vaalikauden ylitse. Somemuodot toimivat myös lisääntymiselimenä eli niistä alkaa ensi vaalikaudella kasvaa uusia hyytelösammalpuolueen kuppikuntia.

Ideologisen välineen kuivuminen väestöstä toiseen siirtymisen aikana ei enää välttämättä auta hävittämään some-esiintymiä.
– Hyytelösammalpuolueen somemuodot kestävät hallaakin aika hyvin.

Hyytelösammalpuolue ei ole yksittäiselle ihmiselle vaarallinen. Pohjois-Amerikasta kotoisin oleva populistinen esiintymismuoto on kuitenkin Suomen väestössä vieras.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti