KALENTERI TULEVASTA

BitteinSaari on osa Soikkelin BITTEIN SAARET -verkostoa

TÄRKEITÄ TAPAHTUMIA 2024


- tietokirjani Eroottinen elokuva on ilmestynyt
- Muoniossa 27.7.-2.8.
- Tukkateatterin "Olipa kolmannen kerran" 8.8.
- Mökillä Savossa 9.-12.8.
- Helsingissä 13.8.


sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Turku 3/3: Protovanhusten kohtauspaikka

Turku on oiva paikka kohdata ihmisiä aikuisuuden ja vanhuuden välissä, viettää virtuaalista eläkeaikaa, tavata kaukomatkaajia kahden tunnin etäisyydellä kotoa.

Välissä oli mennyt taas vuosiakin, ettei samoja ihmisiä tavannut kuin samaisilla messuilla, ja koko kirjallisen matkan kohokohta oli sopia kaukotapaaminen teatteriin, olipa näytelmä miten keskinkertainen tahansa.

Kalliiksihan tällainen teatterireissu tulee kun liikuttelee ja majoittaa mukana koko perhearsenaalia, mutta kun vaihtoehtoja ei enää ole, niin Turku on sitten yhdistävä vaihtoehto monelle asialle mitkä elämästä ovat hukassa. Lapsikin on Turussa poikkeuksellisen kiltti.

Ja jopa se nolostuttava tilanne, ettei kirjamessuilta palatessa ole repussa yhtään uutta kirjaa, korjautuu kun pistäytyy Kirjakahvilassa, jonka laarista löydän Botho Straussin kieliromaanin "Nuori mies" ja ihan sen vierestä devarin Dylan Thomasista, hinta yhteensä puolitoista euroa. Kun vaimo lähtee molempina iltoina bilettämään turkulaisten kanssa, jään hotellihuoneeseen lapsen kanssa ja luen tuota vimmaista saksalaiskirjaa kuin se olisi antiteesi koko tämän pitkän viikonlopun veltolle messujulkisuudelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti