KALENTERI TULEVASTA

BitteinSaari on osa Soikkelin BITTEIN SAARET -verkostoa

TÄRKEITÄ TAPAHTUMIA 2024


- tietokirjani Eroottinen elokuva on ilmestynyt
- Savossa 3.-10.6. ja 18.-30.6.
- Muoniossa 27.7.-2.8.
- Helsingissä 13.8.


perjantai 13. toukokuuta 2016

Ihminen vs boo...fcking com


Paratiisimainen oleskeluni huhtikuisella Tihanyllä sai erikoisen epilogin, kun ryhdyin reklamoimaan hotellin ottamasta ylihinnasta. Sen paremmin hotelli kuin huoneen välittäjä, viime syksynä epäluotettavuudestaan uutisiin noussut bookingcom eivät vaivautuneet ottamaan asiaa tosissaan. Ensin bookingcom pyysi kuvakaappauksen luottokortilta menneestä maksusta, sitten neljä päivää asiaa haudottuaan ilmoitti, että "uloskirjautuminen" (?) oli mennyt umpeen eikä reklamaatiota hoideta.

Siinä vaiheessa vedin virtuaaliraivarit. Laitoin kuluttaja-asiamiehelle valituksen ja Hesarin mielipidesivuille kommentin, että lomien lähestyessä on syytä muistaa miten vähän nämä välittäjäfirmat ovat vastuussa hotellihuoneiden todellisesta hinnasta.

Laitoin myös välittäjäfirman hotellikohtaisille sivuille palautteen siitä, mitä ajattelin näiden toiminnasta...

... ja VASTA tänään, kun hotellin johtaja oli lukenut kommenttini, alkoivat asiat selvitä. Boo...fcking com ei ollut vaivautunut hoitamaan reklamaatiota aiemmin, mutta tänään sitten pirtsakka tyttöääni soitti sieltä ja ilmoitti asian olevan hoidossa, ja VASTA sen jälkeen tipahti sähköpostiin niiden välittämä viesti hotellin johtajalta, jossa tämä selitti etteivät olleet nähneet reklamaatiotani jne.

Ja näin. Tällaisena HYVÄNÄ ASIAKKAANA palveltuna, moraalisesta etuoikeudestaan RAHALLISESTI tunnustettuna kuluttajana on muistikuva Unkarin Tihanystä nyt kaksinverroin autuaampi.

Kyllä siis matkailu kasvattaa. Ei luonnetta vaan kuluttajuuteensa kovettuvaa kuorikerrosta.

Tihanyllä voi elää kuin paratiisissa... jos tietää arvonsa...

EDIT: Vielä 16.5. tuo boo... fcking com lähetti viestin, jossa kehuskeli hoitaneensa asian: "Otimme yhteyttä hotelliin, ja maksun palautus on nyt käsitelty". Mutta niiden viestien mukaan, joita hotellinjohtaja lähetti, booking ei vaivautunut koskaan ottamaan yhteyttä hotelliin, vaan hän itse hermostui asiasta ja otti yhteyttä bookingiin haluten hoitaa korvauksen.

Tämän kokoluokan firmat valehtelevat rutiinimaisesti, koska ne voivat itse valita, missä määrin ne ottavat yhteyttä asiakkaisiin tai jättävät kokonaan huomioimatta palautteet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti