KALENTERI TULEVASTA

BitteinSaari on osa Soikkelin BITTEIN SAARET -verkostoa

TÄRKEITÄ TAPAHTUMIA 2022

"Pakollisesti lapselliset" ilmestyi jo.

LOJP-näytelmäni pyöri 28.5. saakka

Helsingin kirjamessuilla ilmestyi runokirjani Arpapapitar

Scifi-luentoni Hämeenlinnassa 12.11.

Tukholmassa leffafestareilla 17.-19.11.tiistai 1. joulukuuta 2015

Finlandia-voittaja Jari Aarnio

Kuten tunnettua, Finlandia-palkinto jaetaan säännöllisesti vuoden merkittävimmälle hesalaiselle fiktiolle. Vuoden 2015 palkinto parhaasta hesalaisesta fiktiosta annettiin viikko sitten hesalaiselle huumepäällikölle, Jari Aarniolle.

Palkintotilaisuuteen Jari saapui kahdella vapaalla jalalla. Toinen puoli Jarista nauttii siitä, että saa olla millainen vain, in cognito, mukavasti pukeutunut, huolittelemattoman näköinen. Sitten on niitä hetkiä, kun täytyy ottaa oma tila ja pukeutua näyttävään mekkoon ja punata huulet.

Jari oli halunnut Finlandia-palkintoa jo lapsesta saakka, mutta oli rahalle allerginen. Huumepäälliköksi kohottuaan hän päätti aloittaa kolme vuotta kestävän siedätyshoidon.
Jarin tilille siirrettiin dollareita aluksi noin viikon välein ja annostusta nostettiin vähitellen. Sen jälkeen siirryttiin ylläpitovaiheeseen, jolloin kaikenlaisia rahasummia tungettiin Jarin taskuihin ja pihamaalle kuukauden välein. ”Huumehoito vaati veljellistä sitoutumista ja oli perheelleni myös aikamoinen taloudellinen satsaus", tunnustaa Jari hesalaisen pöytäkirjansa ulkopuolella.

Toiselle sijalle Finlandia-kisassa jäi äänirikoskirjoistaan tunnettu ulvilalaislähtöinen standup-traagikko Anneli Auer.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti