KALENTERI TULEVASTA

BitteinSaari on osa Soikkelin BITTEIN SAARET -verkostoa

TÄRKEITÄ TAPAHTUMIA 2024


- tietokirjani Eroottinen elokuva on ilmestynyt
- Savossa 3.-10.6. ja 18.-30.6.
- Muoniossa 27.7.-2.8.
- Helsingissä 13.8.


perjantai 24. huhtikuuta 2015

Hallitukset säästävät, säätiöt haistattavat


Sori vaan, vasemmistotoverit, minun puolestani on aivan sama, istuuko Suomen hallituksessa kaksi porvaripuoluetta vai viisi sateenkaaripuoluetta. Yhtään enempää ne eivät anna rahaa tänne kulttuurin ja tieteen alkutuotantoon.

Hallitukset voivat säästää ja leikata minun puolestani kaikki kulttuurin tukiaiset, sillä mikään niiden tyhminkään päätös ei pysty ENÄÄ pienentämään sitä bruttuloa (7892 e viime vuodelta, iloitsee verottaja) mihin olen yltänyt yksityisen palkkasektorin nurkassa roikkumalla.

Hallitukset säästävät meitä ties miltä pahuudelta, mutta säätiöt ovat suoraan saatanasta. Nehän piruilevat ja haistattavat apua hakeville ihmisille kuin se olisi niiden olemassaolon perusta.

Mitä mielikuvituksen hitautta kuvitella itseään sankarilliseksi saadessaan valtiolta armonpaloja ja säätiöiltä olankohautusta vähäisempää huomiota? Mitä mieltä tehdä edes suunnitelmia julkaisuista, jolla voisi täydentää ammottavia aukkoja kotimaisesta tutkimuskirjallisuudesta, kun vuodesta toiseen takaisin tulee yhtä helvetin hylsyä? Mikseivät ne sano suoraan, että yli viisikymppisen on parempi pysyä aidanseipäänä yliopistossa kuin roolipelata itseään vapaaksi tutkijaksi?

Siis opettaa vai ropettaa vai suosiolla lopettaa kaikki mikä liittää yliopistoon "maailmana"?
Upota kysymyksiä toistaen omaan jälkeensä kuin kuski joka katsoo vain eteenpäin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti