KALENTERI TULEVASTA

BitteinSaari on osa Soikkelin BITTEIN SAARET -verkostoa

TÄRKEITÄ TAPAHTUMIA 2023

Fantastiset vankilat ilmestyi Kulttuurivihkoilta

Kirjani Hitchcock 30 klassikkoa Avain-kustantamolta tuli painosta 30.8.

Saksassa tutkimusmatkalla 11.-20.10.
tiistai 30. maaliskuuta 2021

Hallituksen suositukset pääsiäisliikenteeseen

Hallitus suosittelee, että Kehä III:lle juuttunut jumala irrotetaan käsiä pesemällä ja huuhaahan yskimällä. Exit Given -jumala on määrä ohjata Olympos-terminaaliin, jotta kehäpäätelmässä odottavat 300 000 pääkaupunkilaista pääsevät jatkamaan matkaansa Himokselle ja Thanatokselle. Viranomaiset arvioivat, että jumala pysäytti jälleen pääsiäisliikenteen, jonka arvo on noin kolme kuolemantapausta päivässä.

Exit Given ajautui pulmasunnuntaina toistaiseksi tunteettomasta syystä teologisesti poikittain ja juuttui kiinni kirkon kuoriin. Jumalaa yritettiin irrottaa arkeologisten kaivausten ja kirjanoppineiden avulla, mutta ennen hallituksen uusia liikkumissuosituksia Exit Given ei suostunut irtoamaan.

Kauppakamarin ylipappi kertoi tänään aamupäivällä, että toistaiseksi jumala on kääntynyt 180 astetta oikeaan ja tottelee ohjausta. Olympokselta nostetaan samalla esille kehityspolkuja, joiden avulla jumalan vahvuuksia, luovaa osaamista ja tehtyjä maanpäällisiä investointeja voidaan hyödyntää kirkkopyhien kasvattamiseen merkittäväksi liikennetoiminnaksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti