KALENTERI TULEVASTA

BitteinSaari on osa Soikkelin BITTEIN SAARET -verkostoa

TÄRKEITÄ TAPAHTUMIA 2024


- Metsossa 16.4. puhumassa Tuntemattoman sotilaan filmi- ja näytelmäsovituksista
- toukokuussa osallistumme taas Åconiin
- tietokirjani Eroottinen elokuva ilmestyy kesällä Oppianilta


perjantai 26. maaliskuuta 2021

Hallituksen uudet liikkumisrajoitukset1. Kadulla liikuttaessa tulee noudattaa pystyasentoa, jossa leuka on painettuna rintaa vasten ja kukkaro rintalastan kohdalla, missä se antaa parhaiten suojan suoralle kansalaispalautteelle. Kaikessa julkisessa liikkeessä on huomioitava tarkoin, että oikeanpuoleinen liike on tärkeämpää kuin vasemmanpuoleinen päämäärä.

2. Kotona liikuttaessa ruumiinosa, jota nimitämme lyhykäisesti demariksi, on asetettu kumppanin vastaavaan sylinpuoleiseen ruumiinosaan (jota kutsutaan myös toisinaan demariksi, mutta jota ei tule sekoittaa edellä mainittuun ruumiinosaan) ja työnnellään siten jälkimmäistä ruumiinosaa kunnes tarvittava ay-liike on saavutettu. Aivan erityisesti on varottava, etteivät molemmat demarit liiku yhtä aikaa toisiaan kohden.

3. Puolueesta kaaderiksi liikuttaessa voidaan edetä toistamalla samoja lauseita, kunnes ollaan parlamentaarisen järjestelmän yläpäässä. Järjestelmän kenttäpäätyyn pääsee helposti takaisin kevyellä liikkeenjohtajan vaihdoksella. Kaaderin liikkuessa puolueen kenttäväen on kuitenkin pysyteltävä liikkumatta, kunnes Viiden Tähden Liike, Seitsemän Tähden Liike ja Liike Nyt ovat ohittaneet sekä kenttä- että työväen oikealta puolelta.

4. Konfliktitilanteessa on liikuttava ideakartan osoittamaan suuntaan, mutta vältettävä ylittämästä Tarton rauhassa merkittyä rajaa ilman toisen osapuolen suostumusta. Ideakarttaan voi merkitä tapahtuneet faktat ja erikseen vuoden 1918 tulkinnat. Valittavana on siis yleinen horisontaalinen vaikeneminen tai paikallinen vertikaalinen kiipeäminen, mikä voi tietysti johtaa ay-liikkeen surkastumiseen.

5. Ristinsaatto tulee suorittaa huhtikuun 3. ja 4. päivän välisenä yönä Pasilan poliisitalolta Arkadianmäelle merkityllä osuudella. Ristinkantajaksi valitun sangen hyvämaineisen puoluejohtajan tulee kannatella ristiä vasemmalla hartialla, jotta oikeanpuoleinen profiili on käytettävissä ulkomaisten lehtikuvaajien tallennettavaksi ja Jussi-ehdokkuuksien noteeraamiseksi. Poikkipuu sivellään kynsilakkaan sopivalla helmiäisvärillä. Mannerheimintielle tultaessa saattoliike tulee tapahtua Katri Kyreneläisen puoleista jalkaa laahaten.


Hallituksen uudet liikkumisrajoitukset ovat voimassa seuraaviin liikuntavaaleihin saakka.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti