KALENTERI TULEVASTA

BitteinSaari on osa Soikkelin BITTEIN SAARET -verkostoa

TÄRKEITÄ TAPAHTUMIA 2024


- tietokirjani Eroottinen elokuva on ilmestynyt
- Muoniossa 27.7.-2.8.
- Tukkateatterin "Olipa kolmannen kerran" 8.8.
- Mökillä Savossa 9.-12.8.
- Helsingissä 13.8.


maanantai 13. huhtikuuta 2020

Sannan päiväkirjasta


"13.4. Rakas päiväkirja, taas eletäänkin metkoja aikoja. Siitä pitäen, kun Vogue valitsi minut kaikkein aikojen kauneimmaksi pääministeriksi, on Suomen ulkopolitiikka ollut aivan kuuminta hottia kaikkialla Euroopassa. Löfvenkin sitä ääneen ihmetteli, että härregud miten voi saada kansan pysymään niin nuorena ja terveenä päivästä toiseen.

Hengitysmalli 2020: punamariini.
Hyvissä ajoin minä soittelin Tiinalle, että laittaisi meille hankintaan vähän jotain tyylikkäämpiä hengityssuojia kuin ne kamalat C-kupeilta näyttävät kuonokopat. Lehtikuvissa kun sellaisia toistuvasti näkee, niin ne tuovat mieleen kaikenlaista ikävää.

Tiina minulle lupasikin tilattavaksi pari miljoonaa huulipunan kestävää kasvomaskia. Mutta sitten asia tietysti vuoti lehdistölle ja asiasta tehtiin kauhea skandaali, vaikka HVK sai ihan sitä tavaraa mitä Tiina oli tilannutkin. Minä Tiinalle sanoinkin, että kai minä tällaiset asiat parhaiten tiedän, kun olen pää- enkä jalkaministeri.

Muuten on kansa ollut oikein tyytyväinen minuun ja minä kansaani. Antin kanssa olikin jo puhetta, jos saataisiin seuraavat vaalit järjestettyä kesään mennessä. Voguelta varmaan löytyisi joku kiva punainen kesämallisto, joka sopisi vaalijulisteisiin. Meidän porukoiden kannatus on nyt niin nousussa, että kansan voisi antaa valita pääpuolueen ja persupuolueen välillä. Pään ja persun välillähän tämä kansa ei yleensä eroa huomaa, jollei sitä punaisella piirretä.

Timon kanssa on näitä  asioita syvällisesti tutkittu ja todettu, että poikkeuslailla saa aikaan nykyään ihan mitä tahansa. Jos ei kansa muutoin pysy äänestyskoppien lähellä niin jatketaan sitä Uudenmaan karanteenia sitten vaikka syksyyn sakka. Sitä vartenhan se on Liikkuva poliisi olemassa että liikkuu jossain muuallakin kuin Tammelan torilla!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti