KALENTERI TULEVASTA

BitteinSaari on osa Soikkelin BITTEIN SAARET -verkostoa

TÄRKEITÄ TAPAHTUMIA 2022

"Pakollisesti lapselliset" ilmestyi jo.

LOJP-näytelmäni pyöri 28.5. saakka

Helsingin kirjamessuilla ilmestyi runokirjani Arpapapitar

Scifi-luentoni Hämeenlinnassa 12.11.

Tukholmassa leffafestareilla 17.-19.11.maanantai 1. joulukuuta 2014

Hyvä ehdotus, luukku 1Eduskunnan superpäivä (28.11.) avioliittolain äärellä osoitti, miten Suomi on jakautunut henkisesti. Vanhat vastakkainasettelut puoluekannatuksen ja kirkkokunnan perusteella ovat kätkeneet taakseen yllättävän syvän ideologisen kuilun.
Koska syvä ideologinen hajaannus vaarantaa nousun lamasta, ehdotan, että Suomi jaetaan valtiollisesti kahtia. Kirkon sisällä on selvästi meneillään jo samansuuntainen prosessi. Myös sote-uudistus on valmistellut Suomen jakamista pienempiin itsenäisiin osasiin.
Eilispäivän Suomeen siirtyvät ne, jotka haluavat pitää kiinni sadan vuoden takaisesta arvomaailmasta. Huomispäivän Suomea ryhdymme asuttamaan me, jotka haluamme elää kohti tulevaisuutta. Eilispäivän Suomea voidaan markkinoida maailman suurimpana ulkomuseona. Huomispäivän Suomi osaa reagoida globalisaatioon ja ilmastonmuutokseen.
Ehdotan valtiollisen rajan vetämistä Eilisen ja Huomisen välille jotakuinkin Oriveden korkeudelle.
Täällä eteläpuolella, Huomispäivän valtiossa, voi toki tulla ahdasta. Mutta mieluummin elän ahtaasti kohti huomista kuin ahdasmielisesti kiinni eilisessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti