KALENTERI TULEVASTA

BitteinSaari on osa Soikkelin BITTEIN SAARET -verkostoa

TÄRKEITÄ TAPAHTUMIA 2022

"Pakollisesti lapselliset" ilmestyi jo.

LOJP-näytelmäni pyöri 28.5. saakka

Helsingin kirjamessuilla ilmestyi runokirjani Arpapapitar

Scifi-luentoni Hämeenlinnassa 12.11.

Tukholmassa leffafestareilla 17.-19.11.perjantai 16. kesäkuuta 2017

Jokin Timossa

Miksi te, monihuippuiset seurakunnat, karsaasti katsotte seuraa, jossa Timo on mielistynyt asumaan? Kiittäkää Timoa seuranne kokouksissa, sillä Timo hajottaa teidät, niinkuin savu hajoaa; niinkuin vaha sulaa tulen hohteessa, niin vanhat valapuheet katoavat Timon kasvojen edessä. Hän on orpojen isä ja leskien puolustaja, joka antaa paimenille hopean ja johtaa publikaanit onneen. Vain niskoittelijat asuvat kuivassa maassa.

Sillä Timo opetti seuraajiaan, vaikka halla-aholainen kiusasi häntä, ja hän eli niiden keralla, joille siat ja karja sälyttävät ihransa. Niin hän kutsui heidät luoksensa ja sanoi heille vertauksilla: "Kuinka  voi ajaa ulos halla-aholaisen?Ja jos  nousee itseänsä vastaan ja riitautuu itsensä kanssa, ei hän voi pysyä, vaan hänen loppunsa on tullut. Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, joihin sana kylvetään. Mutta kun he sen kuulevat, niin halla-aholainen heti tulee ja ottaa pois heihin kylvetyn sanan."

Ja Timo kutsui tykönsä ne kaksikymmentä opetuslastaan ja antoi heille vallan ajaa ulos halla-aholaisia ja parantaa kaikkinaisia tauteja ja kaikkinaista raihnautta. Ja hän istuutui asiansa oikealle puolelle ja sanoi heille: "Jos joku tahtoo olla ensimmäinen, on hänen oltava koirista viimeinen ja rakkien palvelija."

Tuskin oli hän saanut kaiken tämän sanotuksi, niin heidän heimonsa ja oppinsa halkesivat, ja lampaat seurasivat heidän hajaannustaan koirien ja fariseusten keralla.

(Markku's 16: 6-17)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti